Hvis jeg opdatere min iPhone vil det slette alt?

July 19

Hvis jeg opdatere min iPhone vil det slette alt?

Apple lancerede sin iPhone i 2007. Siden da har mere end 250 millioner iPhones solgt på verdensplan. Hvis du er en af ​​de mange iPhone-brugere, har du sandsynligvis ønsker at opdatere den regelmæssigt for at tilføje den nyeste operativsystem, software og iTunes-indhold. Du kan endda ønsker at opdatere til den næste version af iPhone. Generelt opgradering en iPhone er forholdsvis enkel, men du løber en lille risiko for at slette de data, der er på den.

Operativsystemopdatering


Når du opdaterer din iPhone med den nyeste Apple styresystem, bør dit indhold forbliver intakt. Tilslut din iPhone til en strømkilde og en Wi-Fi-netværk. Vælg "Indstillinger" efterfulgt af "Generelt" og derefter "Software Update". Din iPhone vil automatisk søge efter opdateringer. Når en opdatering er tilgængelig, skal du vælge "Download". Når overførslen er færdig, skal du vælge "Install". Apple yder anbefaler, at før du opdaterer operativsystemet, du sikkerhedskopiere din iPhone indhold på iTunes eller iCloud.

iTunes opdatering


Din iPhone kan lagre musik, videoer, podcasts, bøger og andre data. Du gemmer disse data på din computer i iTunes-biblioteket. Når du tilføjer indhold til biblioteket kan du synkronisere din iPhone til computeren og opdatere telefonen uden at slette noget, der er i øjeblikket på det. Men hvis du har slettet emner fra iTunes-biblioteket, vil du slette disse fra din iPhone, når du synkroniserer den med computeren. Du kan også slette indhold fra din iPhone, hvis du synkroniserer den med iTunes-biblioteket på en ny computer, medmindre du allerede har overført den gamle bibliotekets indhold.

Softwareopdatering


Apple leverer softwareopdateringer til iTunes. Først installere en opdatering på din computer. Dette bør ikke medføre tab af data i dit bibliotek. Hvis du har en Mac-computer, skal du vælge "Software Update" fra iTunes-menuen og vælg "Ja", hvis en meddelelse, der spørger, om du vil hente den nyeste iTunes version. Hvis du har en Windows-computer, skal du vælge "Søg efter opdateringer" i iTunes-menuen. Når du har downloadet opdateringen, skal du tilslutte din iPhone til computeren. Vælg knappen "Opdater". En sådan opgradering bør ikke slette indholdet på din iPhone.

Opdatering til den nyeste iPhone


Hvis du opdaterer til den nyeste version af iPhone, vil denne nye telefon ikke nogen af ​​dit indhold på den. Du er nødt til at hente dit indhold fra iTunes eller iCloud. Før du ændrer din iPhone, sikre dit iTunes-bibliotek eller iCloud storage er opdateret. Det skal have alt det, du vil overføre til din nye iPhone.

Fabriksindstillinger


Endelig et ord af advarsel om at ændre din iPhone til fabriksindstillingerne. Du kan vælge at gøre dette, hvis du planlægger at sælge telefonen til fordel for en opdateret model. Alternativt kan du nødt til at vende tilbage til fabriksindstillingerne for at løse et teknisk problem muligvis relateret til en opdatering. Ændring af din iPhone til fabriksindstillingerne tørrer dit indhold fra telefonen. Du skal først sikkerhedskopiere dit indhold på iTunes eller iCloud.